Facebook

Volg ons ook op

Agenda

12 jan 2020 - Nieuwjaar fanfare Eendracht

26 jun 2020 - Uitgesteld! Uitzwaaiconcert

05 jul 2020 - Uitgesteld! World Choir Games

19 dec 2020 - KerstconcertNieuws


nieuws archief: 2020 / 2019 / 2018

24 december 2017 -


(Quint)

08 december 2017 - Kerst

Quint is klaar voor de kerst. Vrijdag 15 december mogen de gasten van het Toon Hermans Huis in Venlo bij hun kerstviering genieten van de kerstklanken van Quint. Op zondag 17 december is Quint te gast bij de jubilerende zangvereniging Eendracht uit Rimburg. Als afsluiting van het 140 jarig bestaansfeest wordt een sfeervol kerstconcert gegeven in de parochiekerk in Rimburg.

01 december 2017 - Hoge sopraan gezocht

Wil jij zingen bij Quint en heb je een hoge stem? Neem contact op en kom langs!
Quint zoekt hoge sopranen tussen de ca 15 en 45 jaar.

04 november 2017 - Vijfde op het BALK TOPfestival

Quint zong in de eerste klasse middelgrote groepen op het BALK TOPfestival een vijfde plek bij elkaar! Na een enerverende zaterdag in De Doelen in Rotterdam is Quint erg tevreden met dit resultaat.

(Quint)

Quint staat in de nieuwe kleding op het podium in De Doelen. Wil jij hier tussen staan? Quint zoekt een hoge sopraan (leeftijd tussen ca. 15 en 45 jaar).

08 oktober 2017 - Quint... Koor van het jaar!

Zondag 8 oktober is de prijs behorende bij deze titel verzilverd...een trailer van Quint! Hier een foto van the making of, natuurlijk volgt de trailer snel.

(Quint)

Wil jij zingen bij het Koor van het Jaar? Quint zoekt een hoge sopraan (leeftijd tussen ca. 15 en 50 jaar).

16 juli 2017 - Fijne vakantie!

Na een zeer geslaagd laatste project bij het WMC Kerkrade wenst Quint iedereen een zonnige zomer. Na de zomerstop meldt Quint zich met het komende programma...
(Quint)

25 juni 2017 - Tegels jubileumconcert


(Quint)

29 mei 2017 - Succesvol internationaal concours


(Quint)

Een mooie ervaring rijker, een brons certificaat en een ruime acht als score! Quint kijkt met trots terug op het zeer warme Harmonie Festival 2017 in Lindenholzhausen.

(Quint)

28 mei 2017 - Quint gaat internationaal

Nieuwe muziek, nieuwe outfit, nieuwe ervaringen opdoen!

Quint neemt voor de eerste keer deel aan een internationaal concours. Op naar Lindenholzhausen (Duitsland) waar Quint zondag 28 mei om 11.30 zingt in de Konsertsaal.
Het concours is onderdeel van het Harmonie Festival en begint op donderdag 25 mei. Vier dagen lang optredens van koren in diverse formaties en folkore groepen uit 43 landen.

05 april 2017 - 5 jubilarissen en een nieuwe voorzitter

Quint heeft de jaarvergadering erop zitten en keek terug op een heel mooi jaar, de titel 'Koor van het Jaar' glanst nog mooi verder in 2017!
Er zijn vijf jubilarissen dit jaar, Henriette Hewett is tien jaar lid. Mirian Bongartz, Anita Schattevoet, Claudia Vercoulen en Simone Ernst zijn 5 jaar lid van Quint, proficiat!

Marly Heuvelmans draagt de voorzittershamer over aan Monique Caris, Marly bedankt!

03 april 2017 - Quint verbindt...Winnaars!

Het was een heerlijke middag op Chateau de Raay. Deze mooie foto's zijn gemaakt door Jo Adriaens. http://www.digima.eu/

(Quint)
(Quint) (Quint)

02 april 2017 - Quint verbindt...Winnaars!

(Quint)

02 april 2017 - Quint verbindt...Winnaars!

De winnaars van de declamatiewedstrijd van Veldeke uit Tegelen zullen bovenop deze trap hun podium vinden om de winnende gedichten voor te dragen. Geniet van deze kanjers:
Gijs Broekman met Wat ein waer
Bo Schraven met Kratspaol
Puk Willemsen met Hinkele
Mila Schraven met Miene gsm

(Quint)

02 april 2017 - Quint verbindt...Winnaars!

Tweede op het Nederlands Koor Festival, tweede bij het BALK Vocal Light festival en Limburgs koor van het jaar! Fusion kan niet ontbreken op 2 april.

Fusion staat garant voor een muzikaal hoogstaande presentatie. Prachtige stemmen, bijzondere arrangementen, minimaal vierstemming en met een krachtig close harmony geluid zal ook deze winnaar u in het hart raken.

(Quint)

02 april 2017 - Quint verbindt...Winnaars!

Naast de twee beste koren van Nederland is de Dizzy Academy de volgende winnaar op het minifestival op 2 april. De Jongste Academy groep (12 tot 14 jaar) is thuis in moderne jazz en hiphop, won de kunstbende Limburg en werd tweede van Nederland, dat wordt een lust voor het oog!

(Quint)

02 april 2017 - Quint verbindt...Winnaars!

De Maastrichtse Aicha Cherif (winnares landelijke Kunstbende finale 2016, categorie muziek) is met haar melancholische pop-rock een heel goede reden om 2 april te komen luisteren en kijken bij Chateau de Raaij in Baarlo waar Quint bijzondere winnaars uit de regio verbindt in een verrassend minifestival. Nieuwsgierig naar meer? Blijf Quint volgen!

(Quint)

02 april 2017 - Quint verbindt...Winnaars!

Quint verbindt wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Quint)
(Quint) (Quint)

22 februari 2017 - Quint toegelaten tot 'Harmonie Festival' Duitsland

Quint is toegelaten tot het prestigieuze internationale 'Harmonie Festival' in Lindenholzhausen Duitsland en zal daar beoordeeld worden in de kategorie vrouwenkoren tot 36 zangers. Het festival biedt plaats aan 43 nationaliteiten en is een waar spektakel dat van donderdag tot en met zondag loopt in het hemelvaartweekend. Quint zingt op zondag 28 mei. (http://www.harmonie-festival.de/)

21 januari 2017 - Quint bij Plus Benders Venlo

Komende zondag is Quint bij Plus Benders!
Geeft u uw zegeltjes aan Quint? Quint geeft er iets lekkers voor terug!

Met de jaarlijkse Sponsoractie steunt Plus Benders de verenigingen in en om Venlo.
Bewaart u uw actiezegeltjes voor Quint? 22 januari is Quint tussen 11 en 15 uur in de winkel van Plus Benders Venlo om zoveel mogelijk zegeltjes te verzamelen.

(Plus Benders)

08 januari 2017 - De kop is eraf!

Het jaar is begonnen en de kop is eraf! Quint liet zich horen op het mooie nieuwjaarsconcert van fanfare Eendracht Baarlo en heeft weer een verrassend en spetterend optreden neergezet.

Over twee weken stelt Quint de repetitie open in het kader van 'week 3', een initiatief van de gemeente Venlo.
Daarna beginnen de voorbereidingen voor het concert op 2 april en de concoursen van dit jaar.
Hou deze site, onze agenda en de Facebookpagina in de gaten! Of stuur een mail naar quint.venlo@gmail.com om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.